Івано-Франківськ

Сотні врятованих життів: захисники Заходу збили більше 40 повітряних цілей ворога

Для всієї країни західна Україна стала своєрідним логістичним та гуманітарним хабом, а це – як кістка в горлі окупантів.

Сотні врятованих життів: захисники Заходу збили більше 40 повітряних цілей ворога

Захисники Заходу, а саме Повітряне командування “Захід” з початку повномасштабного вторгнення Росії, збили більше 40 повітряних цілей ворога. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

“Зенітний ракетний полк ім. Івана Виговського Повітряного командування “Захід” Повітряних Сил ЗС України з початку війни знищив більше сорока повітряних цілей: вісім російських БПЛА, решта – крилаті ракети окупантів. А це, безумовно, сотні, а може й тисячі врятованих життів!”, – йдеться у повідомленні.

В Генштабі також зазначають, що окупанти за допомогою безпілотників різних типів здійснюють повітряну розвідку, після чого, зазвичай, слідують ракетні удари. Саме тому важливо діяти наперед –  і якомога швидше знищувати їх у повітрі.

“Сьогодні жоден з регіонів України не може вважатися безпечним. Ракети російських окупантів можуть дістати не лише до Львова, а й до самого краю Західної Європи. На сторожі кожного регіону – протиповітряна оборона! Це винищувальне та зенітне ракетне прикриття важливих державних та військових об’єктів, об’єктів критичної інфраструктури”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено