Івано-Франківськ

У Львові переселенка побила і вигнала з дому неповнолітнього сина

У Львові патрульні врятували підлітка із сім’ї, де до нього вчиняли домашнє насильство.

296150781 363081919321607 5920770286627966581 n scaled

Вчора, пізно ввечері, на лінію 102 зателефонував мешканець багатоквартирного будинку на вулиці Калнишевського та повідомив, що сусіди вигнали неповнолітнього сина з дому і він зараз у них.

Завдання отримали поліцейські Ірина Кисиличин та Юрій Шушпанов. 17-річний юнак розповів, що він з мамою і її співмешканцем приїхали з Донеччини. Останні після вживання алкоголю, почали нецензурно висловлюватися, кричати та вдарили його у грудну клітку.

Хлопець надав відеозаписи, які підтверджують його слова. Патрульні повідомили відповідальні служби. Після цього вони зайшли до помешкання хлопця, де їх зустрів 41-річний чоловік і за мить зайшла 44-річна матір хлопця.

Вони підтвердили, що вживали слабоалкогольні напої і, начебто, жінка вдарила сина рушником. Хоча відео надане хлопцем, суперечить її словам.

Чоловік та жінка продовжили поводити себе агресивно і сваритися на сина. На них склали два термінових заборонних приписи та два протоколи за ч.1 ст.173-2 (Вчинення домашнього насильства) КУпАП.

Патрульні розуміли, що в цій ситуації залишати дитину з цими людьми небезпечно, тому, зі згоди хлопця, його повезли у притулок. Вже там юнак почав скаржитися на біль в грудях. На місце події викликали швидку, яка шпиталізувала його.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено