Івано-Франківськ

Оголошую полювання на кожного причетного до убивства полонених, – засновник полку Азов

Росія не змогла перемогти «Азов» у чесному бою, тому намагається знищити віроломством.

17f2e40 andriy biletskiy 00009

Як повідомляла ПІК, РФ заявила, що в ніч проти 29 липня внаслідок обстрілу колонії в селі Оленівка, де перебувають полонені бійці полку “Азов”, загинуло 40 українських полонених.

Згодом на цю подію відреагував у Телеграмі засновник полку “Азов, Андрій Білецький. Він зокрема написав:

“Цієї ночі росіяни вбили частину полонених азовців. Російське командування обставило масове убивство полонених як дії української армії. Бійці полку були переведені в окрему будівлю. Була проведена пропагандистська робота – знятий людоїдський фільм про «Азовсталь». Ми збираємо інформацію про жертв і конкретних виконавців цього воєнного злочину”.

Андрій Білецький наголосив:

“Вже очевидно, що це був заздалегідь спланований акт країни, для якої невідоме поняття офіцерської честі, а тим більше – дотримання Женевських конвенцій, правил, законів та звичаїв війни. Росія не змогла перемогти «Азов» у чесному бою, тому намагається нас знищити віроломством”.

Засновник полку “Азов” підсумував свої думки:

“Я, від імені Азовських підрозділів, оголошую полювання на кожного причетного до масового убивства. Понесе відповідальність кожен рядовий виконавець і кожен організатор незалежно від посади та місця перебування. Де б ви не ховалися, ви будете знайдені й екстерміновані”.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено