Івано-Франківськ

“Ви будете страчені”: “Азов” записав звернення після вбивства побратимів в Оленівці

"Ми дамо відсіч, яке Росія запам'ятає раз і назавжди", - заявив Надточій у своєму зверненні.

456776543234567 2dab30608a8faf67fa6542e3056f9eab scaled

Тимчасово виконуючий обов’язки командира полку “Азов” Микита Надточій пообіцяв знайти причетних до вбивства військовополонених “азовців” в Оленівці на Донеччині. Усі вони понесуть покарання.

Ми розцінюємо удар по Оленівці, як акт публічної страти. Росія здійснила його від безкарності. Вони звикли, що їх ніхто не притягне до відповідальності. Навіть за порушення законів, звичаїв і правил ведення війни. Тому ми, “Азов”, Україна як держава і весь цивілізований світ – боляче дамо відсіч, щоб Росія це запам’ятала раз і назавжди“, – сказав виконуючий обов’язки командира “Азову”.

“Азовці” вже з’ясовують імена виконавців та організаторів страти, додав військовий.

Ми маємо попередню інформацію, але поки не готові її озвучувати. Ми знайдемо їх, де б вони не перебували – на окупованих територіях України, в Росії, чи в третіх країнах. Україна, як держава, забезпечить справедливе покарання. Добу вони брехали про українську армію, а сьогодні підтвердили свій злочин заявою посольства” – сказав Надточій.

Далі він перейшов на російську мову.

Ви будете страчені. Разом зі своїми шакалами і посольствами. Все, як ви любите, з усіма довідками та печатками – за рішенням Міжнародного трибуналу. Варварська недоімперія буде зруйнована“, – заявив командир.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено