Івано-Франківськ

Спірна розробка від Hewlett-Packard: як 11 дюймів обіцяють перетвориться на 17″

Ультратонкими моделями, що мають мінімальну вагу, вже давно нікого не здивувати

Практично всі ключові гравці ринку порадували покупців подібними розробками. Але, судячи з усього, корпорація HP вирішила зробити крок ще далі – і створити свою першу складну модель з повністю сенсорним дисплеєм.

Що HP запропонує користувачам у 2022 році?

Саме така інформація прозвучала після того, як від інсайдерів стало відомо про закупівлю Hewlett-Packard прозорої плівки у SK IE Technology, яка може стати основою для створення доладного дисплея, який легко трансформується у повноцінний 17-дюймовий пристрій.

1

Isometric fold-able smartphone vector illustration background template. 

 

Ноутбуки HP – це надійна потужна техніка, яку можна сміливо віднести до категорії універсальних рішень. Але останніми роками компанія не радувала шанувальників нестандартними розробками – основний акцент був спрямований на вдосконалення поточних моделей. Саме тому можливість появи оригінальної новинки стала причиною активних обговорень у мережі та викликала небувалий інтерес.

Складаний ноутбук від HP: технічні характеристики

Чи варто дійсно чекати на появу цієї розробки у продажу? На це є всі підстави і з високою ймовірністю її буде представлено вже наприкінці 2022 року. За твердженнями інсайдерів вдалося сформувати інформацію і про можливі технічні характеристики майбутнього девайсу: 

  • Складаний екран з OLED матрицею, розмір якого в складеному стані становить близько 11 дюймів, а в розкритому варіанті – 17″. 
  • Для зручності користувачів буде передбачено можливість використання стілусів, що компенсує відсутність повноцінної клавіатури.
  • Посилений корпус, який захистить крихкий дисплей від пошкоджень (особлива увага приділена області згину).

Концепт досить цікавий, але неможливо передбачити, наскільки він буде зручний на практиці. Складається враження, що це спроба затьмарити ThinkPad X1 Fold від Lenovo, який став першим у світі ноутбуком із гнучким екраном, але не отримав належної уваги.

2

Isometric fold-able smartphone vector illustration background template.

 

Загальна вартість цієї розробки на даний момент невідома, але за орієнтовними підрахунками фахівців, її ціна складе не менше 3000 $. Чи виправдаються очікування і чи справді ця ідея надійде у продаж, чи залишиться виключно концепт-продуктом – покаже час. Але все ж таки є надія, що HP виправдає довіру своїх шанувальників.

 

 

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено