Івано-Франківськ

Виходить, що й Марцінків рекламувався незаконно: у Франківську ігнорували дозвільний мораторій

Виконком Івано-Франківської міськради, яку очолює Руслан Марцінків, незаконно видавав дозволи на встновлення об'єктів зовнішньої реклами.

IMG 20201007 091123 scaled

Очолюваний Русланом Марцінківим виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради упродовж 2016-2022 років видав десятки дозволів на встановлення нових об’єктів зовнішньої реклами. Як виявилося – в порушення мораторію на таке ще від 2015 року, повідомляє Галка, пише ПІК.

Заборону на встановлення нових рекламних конструкцій запровадили в Івано-Франківську в 2015 році. Таке рішення у міськраді ухвалили за часів мера Віктора Анушкевичуса.

“Зупинити видачу дозволів на розміщення нових об’єктів зовнішньої реклами (біл-борд, сіті-лайт, бек-лайт, скролл, лайт-бокс на електроопорі, пілон, пілар, електронний екран) до затвердження Концепції розвитку зовнішньої реклами в м.Івано-Франківську та схем розташування рекламних конструкцій”, – зазначала попередня влада.

Спроби ухвалити згадану Концепцію були у 2015 та 2016 році, однак депутати її так і не затвердили.

“Таким чином заборона залишалася чинною всі останні роки. Втім, це не завадило виконавчому комітету видати десятки нових дозволів та білборди, сітілайти і тп. Про заборону згадали в квітні 2022 року і нишком вставили пункт про скасування мораторію в текст рішення про присвоєння поштових адрес”, – зазначає Галка.

Якщо це так, то у міськради та її очільника можуть бути правові неприємності.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено