Івано-Франківськ

Що відомо про нового очільника Херсонщини: уряд погодив кандидатуру

Біографічні дані нового голови ОДА свідчать, що він одночасно вчений юрист та спортсмен світового рівня.

20220802200534 4766 scaled

2 серпня Кабінет міністрів України погодив призначення Ярослава Янушевича головою Херсонської обласної державної адміністрації. Про це повідомив постійний представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук, пише ПІК.

“ Кадровий блок. Погоджено призначення Янушевича Ярослава Володимировича головою Херсонської обласної державної адміністрації”, — написав Мельничук.

Досі новий очільник Херсонщини не особливо фігурував у публічному просторі. Що про нього відомо?

Чи достатньо цього досвіду для роботи у стратегічно гарячій області в часі війни – покаже час.

Ярослав Янушевич – заслужений економіст України, кандидат економічних наук і доктор юридичних наук. Він майстер спорту України міжнародного класу з пейнтболу, а ще чемпіон світу з пейнтболу. Державний службовець III рангу.

Працював у Міністерстві фінансів, Державному комітеті фінансового моніторингу, Державній фінансовій інспекції, Державній податковій адміністрації та Державній міграційній службі.

До квітня 2016 року Янушевич був виконавчим директором Українського державного центру радіочастот.

Щодо виду спорту, яким він займається. Пейнтбол (англ. Paintball — кулька з фарбою) — командна гра з застосуванням пневматичного маркеру, який стріляє капсулами з фарбою, що розбиваються при ударі по мішені, фарбуючи її.

Нагадаємо, що 9 липня Президент України звільнив Геннадія Лагуту з посади голови Херсонської обласної державної адміністрації та призначив Дмитра Бутрія тимчасово виконуючим обов’язки голови ОДА.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено