Івано-Франківськ

161 день війни: українські військові знешкодили розвідувальну групу росіян – Генштаб

Також ЗСУ відбили ворожий штурм на декількох напрямках.

FB IMG 1659499936972 scaled

Розпочалася сто шістдесят перша доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

Генеральний штаб ЗСУ повідомив про ситуацію на фронті станом на ранок 3 серпня.

На Слов’янському напрямку силами розвідувальної групи ворог намагався вести розвідку південніше Мазанівки, окупантів виявили та знешкодили.

Ситуація на інших напрямках:

На Волинському та Поліському напрямках проведено тренування зі зв’язку генерального штабу збройних сил республіки білорусь. Окупанти продовжують використовувати територію республіки білорусь для перекидання диверсійно-розвідувальних груп на територію України.

На Сіверському напрямку противник здійснював обстріли позицій наших військ зі ствольної артилерії. Відзначається робота ворожих засобів радіоелектронної боротьби.

На Харківському напрямку обстрілював райони населених пунктів Харків, Прудянка, Питомник, Руські Тишки, Нова Миколаївка, Рубіжне, Піщане, Борщова, Замулівка, Леб’яже, Коробочкине, Базаліївка та Басове.

“Окупанти здійснили висування в напрямку Кочубеївка – Дементіївка, отримали відсіч та відійшли”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1659499946706 scaled

На Донеччині ворог основні зусилля зосереджує на Бахмутському напрямку.

На Бахмутському напрямку, з метою витіснення наших підрозділів із зайнятих рубежів, вів обстріли артилерійські обстріли в районах населених пунктів Кодема, Семигір’я, Травневе, Виїмка, Берестове, Бахмутське та Опитне. Завдав авіаударів поблизу Семигір’я та Білогорівки.

“Противник вів наступ в районі західної околиці Берестового, успіху не мав, відійшов. Така ж ситуація на напрямках Володимирівка – Яковлівка та Семигір’я – Кодема”, – інформує ЗСУ.

На напрямку Відродження – Кодема та Доломітне – Семигір’я українські воїни завдали потужного вогневого ураження та змусили окупантів відійти.

На Авдіївському напрямку ворог обстрілював район Авдіївки. Намагався покращити тактичне положення, безуспішно, з втратами відійшов.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено