Івано-Франківськ

У Верховній Раді з’являться два нових депутати: хто вони

У парламент потрапили молоді Слуги народу, один із них був у команді Зеленського у період виборів президента.

20220803000341 7048 scaled

Центральна виборча комісія визнала обраними народними депутатами України Артема Михайлюка та Олександра Васюка зі списку партії Слуга народу. Про це повідомляє пресслужба ЦВК, пише ПІК.

Вони замінять у Раді двох нардепів, що вибули.

Як відомо, 27 липня комісія отримала ухвали Верховної Ради про дострокове припинення повноважень Андрія Костіна (тепер він Генеральний прокурор) та Ольги Совгірі (вона стала суддею Конституційного суду).

Натомість обраними народними депутатами комісія визнала наступних у списку Артема Михайлюка та Олександра Івасюка. На позачергових виборах 21 липня 2019 року вони були під №142 та №143 відповідно у виборчому списку Слуги народу.

ДОВІДКОВО:

Артем Михайлюк – IT-менеджер, бізнес-тренер. Співзасновник та CEO сервісу Helsi.me.  Очолював благодійний фонд “Серце до серця”.

Олександр Васюк – голова офісу міжфракційного об’єднання Цінності. Гідність. На момент виборів Васюк працював виконавчим директором громадської організації Асоціація розвитку суддівського самоврядування в Україні. Був координатором юристів команди Зеленського під час президентської кампанії 2019 року.

Читайте також: 

Що відомо про нового очільника Херсонщини: уряд погодив кандидатуру

Близько п’ятої ранку пролунали вибухи у Миколаєві: зруйнований супермаркет

Магнітні бурі в серпні 2022: вчені назвали всі небезпечні дати

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено