Івано-Франківськ

Заступник голови ОДА перевірив роботу ЦНАП у Рожнятові та Заболотові (ФОТО)

ЦНАПи цих громад ведуть роботи щодо підключення обладнання для виготовлення паспортних документів.

297542399 5839568672731534 5562157387497976994 n scaled

Заступник голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Богдан ФутеркоБогдан Футерко відвідав ЦНАПи Заболотівської та Рожнівської територіальних громад на Косівщині з метою моніторингу їх роботи, повідомляє Косівська РДА, пише ПІК.

“Центри надання адміністративних послуг цих громад у рамках проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах України» (фаза ІІ), який реалізується ПРООН в Україні у співпраці з Івано-Франківською облдержадміністрацією, отримали обладнання для встановлення електронної системи регулювання чергою для впорядкування прийому суб’єктів звернень”, -йдеться у повідомленні.

Богдан Футерко зауважив:

“Дане обладнання надасть можливість прогнозування часу прийому та оптимізує роботу адміністраторів ЦНАП та, як партнер, висловив подяку за надане обладнання Програмі розвитку ООН в Україні”.

Додатково відзначимо, що на сьогодні ЦНАПи Рожнівської сільської та Заболотівської селищної рад працюють над розширенням переліку послуг та ведуть роботи щодо підключення обладнання для виготовлення паспортних документів, придбаного у співфінансуванні з місцевих бюджетів та субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на розвиток мережі центрів надання адміністративних послуг у 2021 році.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено