Івано-Франківськ

Піп московського патріархату залучив людей зі зброєю, аби поговорити з селищним головою (ФОТО)

В селищі Пісківки, що у Бучанському районі на Київщині загострилась ситуація на тлі переходу московської церкви до УПЦ.

297808175 2116101418570123 2660905482285518318 n scaled

Селищний голова Пісківки, що у Бучанському районі Київської області, Володимир Луцков повідомив про погрози фізичною розправою від місцевого священика церкви Московського патріархату Георгія Юрчука.

Про це голова сільради розповів у Facebook, пише ПІК.

Він опублікував фото інциденту, на якому видно священника та чоловіків у камуфляжній формі з вогнепальною зброєю. Подія сталася вчора.

“6 серпня 2022 року, близько 15 години в житло на території Спортцентру, де я мешкаю зі своєю дружиною, увірвався московський піп Георгій Юрчук у супроводі воєнізованої охорони “Титан”. Погрожуючи зброєю, примушували до “мирного вирішення” релігійного питання“, – зазначає Луцков.

У коментарях до публікації Луцкова Юрчук виправдовується, що “в людей, які спілкувалися з Луцковим,  в руках зброї не було”.

Голова сільради зазначив у своєму дописі, що він не боїться ні погроз, ні залякувань, та вважає що стуація неприпустима, тому має намір звернутися до правоохоронних органів.

“Знаю, що у питанні релігії мене підтримують  і люди громади, які постійно звертаються до мене та не хочуть бачити в громаді московської церкви”, – додав селищний голова Пісківки.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено