Івано-Франківськ

Залишили амуніцію, боєприпаси, бойовий прапор: окупанти втекли від бійців Закарпатського регіону

Бійці 128 окремої гірсько-штурмової Закарпатської бригади вибили росіян із займаних позицій на південно-східному напрямку.

Залишили амуніцію, боєприпаси, бойовий прапор: окупанти втекли від бійців Закарпатського регіону

Ворог панічно втік, залишивши на місці амуніцію, боєприпаси, продукти тощо. Серед інших трофеїв наші бійці виявили й бойовий прапор – точну копію прапора перемоги, встановленого червоноармійцями 1 травня 1945 року в Берліні над рейхстагом. Про це повідомляє на своїй сторінці у Фейсбук 128 окрема гірсько-штурмова Закарпатська бригада – Закарпатський легіон, пише ПІК.

“Цей прапор часто використовує правонаступниця червоноармійської радянської дивізії – створена в 2016 році 150 мотострілкова Ідрицько-Берлінська ордена Кутузова дивізія, яка належить до Південного військового округу росармії й дислокується в Ростовській області”, – йдеться у повідомленні.

Влітку 2018 року дивізії присвоєно почесне найменування Ідрицько-Берлінської. Але почесні найменування не допомогли ідрицько-берлінській дивізії, її вояки так тікали від штурмовиків 128 бригади, що кинули навіть свій прапор.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено