Івано-Франківськ

Придбали будинок: продовження історії дідуся, який заколисував онучку

На помешкання кошти їм збирала вся Україна.

IMG 20220808 202252 scaled

Як розповідала ПІК, відео з Валентином Миколайовичем Платовим, який заколисує маленьку онучку у запорізькому центрі переселенців, сколихнуло весь світ.

Дідусь мешкав у селі Степове, що на Запоріжжі. Він має сина, невістку та трьох онуків, які жили окремо у цьому ж селі. У перші дні весни у їхнє село зайшли російські окупанти, нищили все підряд. Тому родині довелося тікати. Валентин Платов проїхав за кермом старенького авто декілька діб, щоб врятувати свою родину.

У квітні сім’я оселилася в Івано-Франківську. Жили при одній із місцевих церков.  За той час вся Україна збирала кошти на новий дім для сім’ї Платових. І зібрали. Сім’я придбала будиночок у селі Хохонів, Галицького району.

IMG 20220808 202326 scaled

Велике просторе подвір’я, гараж та кухня. А у самому будинку 4 кімнати. В одній із них сім’я Платових облаштувала дитячу для малечі. 

Останні роки у цьому будинку ніхто не проживав, то ж наразі роботи багато: треба переробити сходи, обладнати подвір’я та зробити його більш безпечним для діток. Але в цілому сім’я дуже задоволена новим домом та селищем.

“Тут люди подобаються, хороші. Молодці, допомагають з тим, що треба”, – каже дідусь Валентин.

IMG 20220808 202103 scaled

Важливо й те, що на подвір’ї є гараж, де дідусь Валентин тримає свою “берегиню” – так дідусь ласкаво називає свій автомобіль, який врятував їх від російської армії.

Детальніше у сюжеті ТРК 3-студія:

https://fb.watch/eM-w8Jke5D/

Загалом вартість будинку близько чотирьохсот тисяч гривень.

Дивіться також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено