Івано-Франківськ

Удари по Запорізькій АС: Зеленський вимагає відповіді від міжнародної спільноти

Президент України Володимир Зеленський говорив з Президентом Європейської ради Шарлем Мішелем.

zelenskyj2 640x360 1

Зеленський поінформував його про ситуацію на полі бою, про загрозу, яку росія створила ударом по Запорізькій АС. Про це він заявив під час вечірнього звернення 7 серпня, пише ПІК.

“Немає такого народу у світі, який може почуватися безпечно, коли держава-терорист обстрілює атомну станцію. Не дай Боже станеться щось не поправне. Ніхто не зупинить вітер, який розноситиме радіоактивне забруднення. Тому вже зараз потрібна відповідь міжнародної спільноти на ці російські удари по запорізькій АС – найбільшій в Європі”, – наголосив президент.

Зеленський також зазначив, що ситуація на Донбасі лишається дуже важкою.

“Наша армія робить усе можливе, щоб зупинити російський терор і завдати окупантам якнайбільше втрат. Авдіївка, Піски, Марʼїнка, Бахмутський та інші гарячі напрямки в Донецькій області забирають основні зусилля і, на жаль, багато життів”, – сказав Володимир Зеленський.

Також важко на Харківщині, на півдні держави, де окупанти намагаються сконцентрувати сили.

“Ключове зараз, як і раніше, це зброя для нашої оборони, зброя від партнерів. Працюємо для посилення постачання зброї, щоб відправляти на передову більш потужні, далекобійні системи. На тижні очікуємо новин від партнерів щодо пакетів підтримки”, – додав президент України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено