Івано-Франківськ

ЗСУ успішно відбили ворожі штурми одразу на декількох напрямках, – Генштаб (МАПА)

Триває сто шістдесят шоста доба героїчного протистояння Української нації російському воєнному вторгненню.

298394219 381081504204934 2025893211135101692 n scaled

Ситуація у гарячих точках станом на вечір 8 серпня у зведенні Генерального штабу ЗСУ::

ДОНБАС 

  • Слов’янський напрямок. Окупанти безуспішно спробували покращити тактичне положення неподалік Богородичного;
  • Бахмутський напрямок. Ворожі штурми в напрямках населених пунктів Бахмут, Зайцеве, Вершина і Кодема наші воїни відбили;
  • Авдіївський напрямок. Спроба наступу окупантів в напрямках Авдіївки та Пісків під вогнем українських воїнів захлинулася. Ворог відійшов.

photo 2022 08 08 18 44 15 scaled

ХАРКІВЩИНА  

  • Харківський напрям підрозділи ворога застосуванням танків, ствольної та реактивної артилерії намагаються стримати Сили оборони від просування вглиб тимчасово захопленої противником території.

ЦЕНТР 

  • Новопавлівський та Запорізький напрями. Противник задіяв танки, ствольну та реактивну артилерію для обстрілів обʼєктів цивільної інфраструктури в районах населених пунктів Новомихайлівка, Вугледар, Шевченко, Гуляйпільське, Темирівка, Времівка, Гуляйполе, Малинівка та Новопіль. Завдав авіаційних ударів поблизу Пречистівки, Володимирівки та Полтавки.

ПІВДЕНЬ 

  • Південнобузький напрямок. Ворог здійснював обстріли із танків та артилерії різних типів в районах населених пунктів Миколаїв, Таврійське, Лимани, Олександрівка, Котляреве, Новомиколаївка, Новогреднєве, Киселівка, Кобзарці, Квітневе, Зелений Гай, Андріївка, Іванівка, Новоолександрівка, Тополине та Потьомкине. Завдав авіаційних ударів неподалік Лозового, Ольгиного, Андріївки і Таврійського. Значну увагу зосереджує на повітряній розвідці безпілотними літальними апаратами.

ЧОРНЕ МОРЕ 

  • У акваторії Чорного моря корабельне угруповання противника зосереджує основні зусилля на підтриманні дій сухопутного угруповання військ та ураженні об’єктів в глибині території України. В готовності до застосування високоточної зброї перебувають чотири носії крилатих ракет морського базування.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено