Івано-Франківськ

Івано-Франківщина попрощалася з воїном Володимиром Михайлюком (ФОТО)

Без батька залишилися дві доньки дошкільного віку, без чоловіка – кохана дружина. У глибокій скорботі батьки та брати загиблого.

MyCollages 2022 08 09T175436.578 scaled

29-річний лейтенант, командир танкового взводу 80-ї окремої десантно-штурмової бригади Збройних Сил України Володимир Михайлюк загинув на Донеччині.

У той день військові на Бахмутському напрямку відбивали штурм, коли у Володимира влучив смертоносний осколок, пише ПІК із посиланням на Івано-Франківське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Володимир Михайлюк народився 28 липня 1993 року в с. Пасічна, що на Надвірнянщині. З початку бойових дій у 2014 році Володимир Михайлюк пішов добровольцем на схід України. За 8 років війни на Донбасі воїн пройшов важкі бої під Дебальцевим, у Пісках та інших гарячих точках нашої країни.

З березня 2015 року Володимир Михайлюк працював майстром лісу в Пасічнянському лісництві Надвірнянського лісгоспу.

За мужність та героїзм, вагомий внесок у зміцнення обороноздатності України, самовідданість і високий професіоналізм під час бойових дій на сході України Володимир Михайлюк нагороджений почесними грамотами та відзнаками Міністерства оборони України, Державного агентства лісових ресурсів України.

6 серпня славного воїна поховали на рідній землі.

Додамо, що на війні загинув футболіст з Прикарпаття Юрій Царик.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено