Івано-Франківськ

Митрополит Епіфаній нагородив гендиректора обласного перинатального центру відзнакою Пантелеймона

Юрій Павлушинський отримав відзнаку «За заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою, та за жертовне служіння у збереженні дару життя».

FB IMG 1660050576955 scaled

Сьогодні в Івано-Франківському обласному перинатальному центрі відбулася урочиста подія – генеральному директору Івано-Франківського обласного перинатального центру вручили відзнаку святого великомученика і цілителя Пантелеймона.

Про це повідомляє пресслужба перинатального центру, пише ПІК.

«За заслуги перед Помісною Українською Православною Церквою, побожним народом та за жертовне служіння у збережені дару життя» – Митрополит Київський і всієї України Епіфаній нагородив відзнакою святого великомученика і цілителя Пантелеймона – Юрія Павлушинського генерального директора Івано-Франківського обласного перинатального центру!”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1660050579776 scaled

Відзнаку вручив єпископ Феогност вікарій Івано-Франківської-Галицької єпархії Української православної церкви.

Напередодні свята Блаженніший Митрополит Київський і всієї України Епіфаній прийняв у своїй резиденції медиків Прикарпаття, під час зустрічі Блаженніший Владика зазначив :

«Разом ми завжди можемо зробити для перемоги і допомоги ближнім на багато більше, ніж поодинці. Тому не даремно говорять, що сила в єдності. Так само і спільна молитва є дуже важливою, бо вона єднає нас з Богом».

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено