Івано-Франківськ

Прикарпатців попереджають про небезпечний пластиковий посуд з Іспанії

Надійшло повідомлення щодо несанкціонованого використання бамбука в пластиковому кухонному посуді.

FB IMG 1660151749014 scaled

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області повідомляє про отримання інформаційного повідомлення стосовно виявлення бамбуку (несанкціонованого) у 3 товарах пластикового кухонного посуду, що експортувався з Іспанії, пише ПІК.

Постачальник посуду: MKTO CATAL IMPORTACIONES, SL, Ctra. Huercal Overa, s/n Pulpí (Almería), 04640, Spain) до України (замовник: Eurosouvenir).

Споживачів просять у разі виявлення в обігу цієї продукції, просимо негайно повідомити Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області за тел.: (0342) 51-13-89 або звертайтесь до територіальних управлінь.

Довідково: бамбук не дозволений для використання як добавка до пластикових матеріалів, що контактують з харчовими продуктами (даний тип продукції не відповідає стандартам Європейського Союзу).

Меламіновий посуд виробляється з меламінформальдегідної смоли. Основні властивості матеріалу — легкість і ударостійкість. Встановлено, що при виробництві меламінформальдегідної смоли лише 0,002% шкідливих сполук може перейти на продукти

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено