Івано-Франківськ

У російському полоні залишається 131 жінка з “Азовсталі”

У російському полоні залишається 131 жінка з “Азовсталі”. “Серед них є ті, які служили в полку “Азов”, військові медики, прикордонниці,

4c0e7740e1f7c53c

У російському полоні залишається 131 жінка з “Азовсталі”.

“Серед них є ті, які служили в полку “Азов”, військові медики, прикордонниці, 36-та бригада морпіхів, нацгвардійці, Збройні сили та інші формування. Також 33 медиків, яких вважають не комбатантами за Женевськими конвенціями”, — повідомила віцепрем’єр-міністерка – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

За її словами, те, що росія зробила з українськими військовополоненими в Оленівці – це терористичний акт, за який світ мав би внести росію до переліку держав-терористів або таких, що фінансують тероризм.

Нагадаємо, що після наказу верховного головнокомандувача припинити оборону Маріуполя та зберегти життя бійців в російському полоні опинилося понад 2,5 тисячі “азовців”. Частину полонених українських військових перевезли в селище Оленівка. У ніч проти 29 липня на території колишньої виправної колонії в смт Оленівка, де утримувались українські військовополонені, стався вибух. російська сторона заявила про загибель українських військових.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено