Івано-Франківськ

В Івано-Франківській області виділили 20 мільйонів гривень на облаштування укриттів

На сьогодні (12 серпня) готові за призначенням 89 споруд цивільного захисту.

В Івано-Франківській області виділили 20 мільйонів гривень на облаштування укриттів

В Івано-Франківській області працюють комісії з перевірки готовності закладів освіти до нового навчального року. Основною вимогою є безпека. У 338 навчальних закладах організовані споруди подвійного призначення та найпростіші укриття. Про це на брифінгу, 12 серпня в обласній військовій адміністрації повідомила голова ОВА Світлана Онищук, пише ПІК.

“В якому режимі навчатимуться діти визначатимуть батьки спільно з керівництвом освітніх закладів. В області також виділено 20 мільйонів гривень для облаштування укриттів у закладах освіти. І ця сума має збільшуватися”, – сказала вона.

За словами очільника обласного Департаменту освіти Віктора Кімаковича із 604 школи – 55 шкіл не можуть мати укриттів з різних причини. Дітей з цих закладів будуть підвозити в школу з укриттям, або в укриття розташоване поблизу. Відповідна комісія вивчає проблеми по кожному навчальному закладі, у кожній громаді.

“Що до форми навчання, ми плануємо запросити батьків в укриття і подивитися, це достатньо чи не достатньо вони підходять для їх дитини, і після того приймати рішення”, – додав Кімакович.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

Залишити відповідь

Ваш email не буде опублікований. Обов’язкові поля позначені зірочкою (*)

Поле має бути заповнене
Поле має бути заповнене
© 2020 Всі права захищено