Івано-Франківськ

У Попасній сталась “бавовна”: ЗСУ розгромили базу “Вагнерівців” (ФОТО, ВІДЕО)

У неділю, 14 серпня, Збройні сили України поцілили по базі ПВК "Вагнера" в Попасній. Перед вибухом там фотографувався власник ПВК

photo 2022 08 14 20 14 34 scaled

Як повідомляють українські журналісти  Андрій Цаплієнко та Денис Казанський, Збройні сили України поцілили по базі ПВК “Вагнера”.

Розташування найманців із ПВК “Вагнера” у Попасній знищено точним ударом “Хаймарсу”. Здавалося б, новина буденна, якби не одна обставина. Місце дислокації вагнерівців спалив російський воєнкор-дегенерат, який виклав її фотографії у свій телеграм-канал. Після чого з найманцями сталася чергова “кумедна історія”, які вони так люблять.Тепер з-під завалів виносять убитих і поранених карних злочинців, яких набирали до ПВК “Вагнер” за російськими в’язницями, а воїнкору Середі вручається премія імені А. Коца“, – пише Денис Казанський.

photo 2022 08 14 19 38 37 scaled

Перед цим російський військовий пропагандист Сергій Середа виклав у мережу фото з людиною, схожою на власника ПВК “Вагнера” Євгена Пригожина.

“Приїхав на Попасну, заїхав до штабу ПВК “Вагнер”. Зустріли як рідного. Розповіли кілька кумедних історій”, – написав пропагандист Середау телеграмі.

photo 2022 08 14 20 19 08

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено