Івано-Франківськ

Зеленський відповів на петицію про виїзд чоловіків без військового досвіду за кордон

Скасування обмежень на виїзд чоловіків призовного віку за кордон заявив, що вони будуть зняті після скасування воєнного стану.

Нагадаємо, авторка петиції, яка набрала 25 тисяч підписів, просила дозволити виїзд за кордон чоловікам без військового досвіду віком 18-60 років.

петиція, петиція президенту, петиція виїзд чоловіків за кордон

Президент України Володимир Зеленський відповів на петицію з проханням дозволити чоловікам без військового досвіду виїзд за кордон.

Про це повідомляє офіційний сайт президента України

“Стосовно порушеної у петиції ініціативи, вкотре зазначаю, що відповідно до статті 17 Конституції України захист суверенітету і територіальної цілісності держави є справою всього Українського народу”, — наголосив Зеленський.

Також в поясненні йдеться, що говорити про дозвіл на виїзд можна буде після закінчення воєнного стану.

Президент додав, що правила перетину кордону, обмеження та категорії громадян, які можуть його здійснювати встановлюються Кабміном.

“Тому я звернувся до прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з проханням опрацювати порушені в електронній петиції питання”, – зазначив Зеленський.

Як повідомляла ПІК, петицію також прокоментував секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов. Він наголосив, що “немає чого ховатися за жіночою спідницею й тікати з країни. Треба допомагати. Не можете воювати, не можете брати в руки зброю — допомагайте іншим способом”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram, Youtube 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено