Івано-Франківськ

Рогатинщину відвідали господарники з дев’яти областей України. Для чого?

В рамках проєкту «Розвиток бізнес сектору України» відбувся бізнес-тур в сегменті сільськогосподарської обслуговуючої кооперації.

299253081 467772675196248 9060857329728974658 n scaled

  • На фото – учасники бізнес-туру у фермерському господарстві  «Бест Бері».

Лучинці, Букачівці, Чесники, Лука та Рогатин, – сьогодні, 18 серпня, сюди приїхали господарі з різних куточків країни. А все для того, щоб побачити кращі практики,  перспективні ініціативи та рентабельні рішення місцевих підприємців, що ведуть сільськогосподарську діяльність.

Що корисного представили колегам прикарпатці  та як вони зможуть перейняти цей досвід в складний для країни час – читайте далі.

IMG 7769 scaled

 

  • На фото – учасники бізнес-туру на сільськогосподарському кооперативі «Економ».

В рамках проєкту «Розвиток бізнес сектору України» відбувся перший бізнес-тур, в сегменті сільськогосподарської обслуговуючої кооперації та органічному сільськогосподарському виробництві. Захід зібрав близько 40 учасників з Донецької, Харківської, Запорізької, Дніпропетровської, Чернігівської, Полтавської та Одеської областей.

Керівниця проєкту Леся Круп’як наголосила, що важливість бізнес-турів, в першу чергу, полягає в налагодженні зв’язків та напрацюванні контактів між підприємцями.

«Ситуація в країні так чи інакше впливає на нашу діяльність. Бізнес має шукати нові підходи, нові моделі, нові канали збуту продукції. Основне завдання – втримати економіку на рівні, бути тилом для країни. Ми готові співпрацювати та бути корисними для досягнення цієї національної мети. Вірю, що такі бізнес тури будуть стимулювати підприємців для цього», – сказала Леся Круп’як.

В рамках бізнес-туру підприємці відвідали такі локації, як сільськогосподарський виробничий кооператив імені Михайла Грушевського, сільськогосподарський обслуговуючий кооператив «Економ», сімейну ферму Лідії та Андрія Магмети, фермерське господарство «Бест Беррі», фермерське господарство «Тиблевич» та ТзОВ «Гудвеллі Україна».

Підприємці з Рогатинщини ділитися досвідом ведення господарства, аналізували труднощі та ефективні рішення.

«Займатися рослинництвом – це багато мороки. На перший час – багато видатків. В прибуток можна вийти після двох-трьох років роботи. Але ніколи не потрібно опускати рук, потрібно продовжувати працювати навіть в тій ситуації, яку зараз маємо», – сказав Володимир Князевич, директор фермерського господарства «Бест Беррі»

Підприємці з інших регіонів, що брали участь у престурі, відзначали, що організовувати такі заходи потрібно навіть для того, щоб обмінятися думками, поспілкуватися з колегами, побачити шляхи розвитку власної справи.

«Дуже цікаво було побачити як працюють прикарпатські бізнесмени у сфері сільського господарства. Для мене ця поїдка була корисною. Я також займаюся рослинництвом та тваринницвтом і розумію, що прикарпатські бізнесмени – добрі господарники, які не бояться ризикувати, і досягають успіху», – сказав Григорій Ткаченко, директор фермерського господарства «Напорівське».

Детальніше поділитися враженнями, запропонувати нові підходи ведення діяльності в складних для країни умовах та проаналізувати можливості  – учасники зможуть на онлайн обговоренні, що відбудеться за кілька днів.

Нагадаємо, що проєкт реалізовує команда ТПП за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID). В цілому проєк триватиме пів року та міститиме в собі 9 бізнес-турів.

Наступний відбудеться за участі представників крафтового виробництв. Усі заходи мають стати трампліном для майбутньої співпраці, створення спільного продукту, нових комерційних підприємств, нових ринків та великих міжрегіональних ініціатив задля економічного добробуту України в непростий час.

IMG 7931 scaled IMG 7938 scaled IMG 7942 scaled IMG 7944 scaled IMG 7949 scaled IMG 7607 scaled IMG 7621 scaled IMG 7633 scaled IMG 7635 scaled IMG 7888 scaled IMG 7890 scaled IMG 7894 scaled IMG 7896 scaled IMG 7903 scaled IMG 7906 scaled IMG 7911 scaled IMG 7914 scaled IMG 7915 scaled IMG 7923 scaled IMG 7925 scaled IMG 7927 scaled

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено