Івано-Франківськ

Усик-Джошуа: букмекери визначили фаворита бою-реваншу

В ніч з 20 на 21 серпня український боксер Олександр Усик зустрінеться в реванші з британцем Ентоні Джошуа.

Усик-Джошуа 2: букмекери визначили фаворита бою-реваншу

Усик-Джошуа: бій прийме багатофункціональний спортивний комплекс “Король Абдалла Спортс Сіті” в Джидді, Саудівська Аравія. Спочатку поєдинок планували провести 23 липня, однак організаторам знадобилося більше часу для його організації, тому остаточну дату довелося посунути. Про це пише ПІК з посиланням на ТСН.

Реванш Усик – Джошуа – це головний бій 2022-го року. Трансляцію поєдинку покажуть у більш ніж 190 країнах світу.

“Букмекери вже оприлюднили коефіцієнти на другу битву Усика з Джошуа і вони кардинально відрізняються від котирувань на перший бій. Тепер вже український боксер є фаворитом поєдинку. На перемогу Усика можна поставити з коефіцієнтом 1.50. На те, що Джошуа зможе взяти реванш – 2.79. Нічия, як найменш вірогідний результат у боксі, оцінена коефіцієнтом 19.00”, – йдеться у повідомленні.

В Україні бій в прямому ефірі можна буде подивитися безкоштовно, так як Усик викупив права на телетрансляцію і передав їх українським мовникам.

Трансляція бою відбудеться на телеканалі “2+2”. Подивитися бій на “2+2” також зможуть абоненти платформи Київстар ТБ, вибравши телеканал у списку трансляторів. Реванш можна буде переглянути і на регіональних каналах “Суспільного”.

Вечір боксу розпочнеться о 18:00 з поєдинків андеркарду, а головний бій запланований орієнтовно на 23:00 за Києвом.

Додамо, що на кону будуть чемпіонські пояси IBF, WBA, WBO і IBO, які українець сенсаційно відібрав у Джошуа у вересні минулого року, а також титул чемпіона за версією журналу “The Ring”, який став вакантним після того, як Тайсон Ф’юрі оголосив про завершення кар’єри.

До слова,

  • В активі 34-річного Усика 19 перемог (13 – нокаутом) у 19 поєдинках. Три з них він провів у надважкій вазі. Перед цим Олександр став абсолютним чемпіоном світу в крузервейті (вагова категорія до 90,7 кг), завоювавши там усі чотири найпрестижніші пояси.
  • У доробку 31-річного Джошуа 24 перемоги (22 – нокаутом) і дві поразки. Вперше Ей Джей програв у червні 2019 року Енді Руїсу, але в грудні того ж року переміг мексиканця в реванші та повернув собі титули.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено