Івано-Франківськ

У Калуській громаді обстежили школи на готовність до нового навчального року: перші висновки

Менше двох тижнів залишається до початку нового навчального року.

1661252982 d50fc9ac0a58f71df400 large scaled

У Калуській громаді обстежили школи на готовність до роботи в осінньо-зимовий період.

Особлива увага зосереджена на  проведенні робіт з облаштування укриттів відповідно до норм щодо кількості виходів, вентиляції, ємностей з питною водою, контейнерів для зберігання харчових продуктів тощо, та створенню умов для безпечного навчання учасників освітнього процесу.

1661252984 8cd3cfbb7cf99c1ba9a7 medium

Калуська міська рада оприлюднила перші висновки комісії:

“В більшості відвіданих закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти в укриттях облаштовано місця для сидіння, санвузли та вентиляцію, наявні запаси питної води, контейнери для зберігання харчових продуктів, первинні засоби пожежогасіння (відповідно до встановлених норм для приміщень відповідного функціонального призначення), засоби надання медичної допомоги; засоби зв’язку та оповіщення; шанцевий інструмент. Заклади освіти, розташовані у нашій громаді, готові прийняти дітей для забезпечення здобуття якісної освіти у безпечних умовах”, – йдеться у повідомленні.

1661252983 3466d0f62897bd9eb4da medium

Також запрошують й батьків і учнів відвідати школи, ліцеї, гімназії, заклади дошкільної та позашкільної освіти, щоб наочно побачити облаштовані укриття, відремонтовані класи та приміщення і прийняти виважене рішення щодо форми навчання.

Читайте також

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено