Івано-Франківськ

У Міноборони спростували фейк про скасування виплати 15 мільйонів родинам загиблих захисників

Виплата допомоги у разі загибелі військовослужбовця в період дії воєнного стану в сумі 15 млн. грн. не скасована, а навпаки,
В окупантів немає стратегічного плану, вони планують на декілька днів - Ганна Маляр
Інформація про нібито скасування виплати 15 мільйонів гривень родинам загиблих захисників України не відповідає дійсності.

Про це повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр. За її словами, днями в засобах масової інформації поширилися фейки про прийняття закону, який наче прибирає такі виплати, пише ПІК.

“Зради немає. Прикро, що ці фейки про, нібито, скасування виплати 15 млн грн родинам полеглих героїв поширюють свої. Одноразова виплата родинам полеглих героїв захисників України зберігається у розмірі 15 млн грн”, – заявила вона.

Ганна Маляр наголосила, що уряд України ще 28 лютого затвердив рішення про виплату родинам загиблих захисників України 15 млн грн.

“Це рішення ніхто не відміняє і не збирається скасовувати. Всі родини загиблих отримають передбачені виплати. “, – підкреслила Маляр.

За її даними, станом на сьогодні виплати вже здійснюються: ті, хто подав необхідний пакет документів, уже отримали кошти.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено