Івано-Франківськ

Ортопедична продукція

Здорове тіло забезпечує людині довгу тривалість життя, а також суттєво підвищує його якість.

140999786 103453041748691 5084527349465985504 n scaled

Гіподинамія, неякісне харчування, шкідливі звички, хронічні захворювання — все це згубно впливає на наше здоров’я. Якщо ви стали все частіше відчувати біль і дискомфорт, вас турбують будь-які симптоми, обов’язково зверніться до лікаря. Чим раніше ви займетеся власним здоров’ям, тим вищий шанс на повне одужання. У лікуванні захворювань опорно-рухової, серцево-судинної та інших систем організму вам може стати в нагоді спеціальна медична продукція. Це велика категорія товарів, що включає: медтехніку для домашнього використання, ортопедичну продукцію, реабілітаційні товари, медтехніку для лікарень, компресійний трикотаж та інше. Все це ви зможете знайти лише у спеціалізованих магазинах. Мережа ортопедичних салонів Медтехніка Ортомедіка надає великий вибір медичних та ортопедичних засобів, які допоможуть впоратися з багатьма захворюваннями. Однак, перед покупкою того чи іншого товару настійно рекомендуємо вам проконсультуватися з лікарем, тому що самолікування може негативно позначитися на вашому здоров’ї, що тільки посилить ситуацію.

Ортопедична продукція

Ортопедичні товари необхідні в тих випадках, коли пацієнт стикається із захворюваннями суглобів, хребта чи патологіями інших елементів опорно-рухового апарату. До таких порушень часто належать такі хвороби:

  • викривлення хребта грудного, поперекового чи грудопоперекового відділів;
  • плоскостопість поздовжня, комбінована або поперечна;
  • артрози та артрити;
  • бурсит;
  • синовіт;
  • подагра;
  • вальгусна деформація стопи, варусні стопи;
  • клишоногість;
  • остеохондроз;
  • остеопороз та подібні.

Боротися з перерахованими вище проблемами допомагають ортопедичні бандажі, спеціальні медичні шини та ортези. Наприклад, сколіоз добре коригується за допомогою ортопедичного коректора постави чи реклінатора. Протистояти плоскостопостi допомагають ортопедичні устілки та коригуюче ортопедичне взуття. На додаток до цього вам знадобляться масажні килимки або спеціальні масажери, які прискорять процес лікування. Захворювання суглобів лікуються комплексно, проте важливим компонентом терапії є умова стабілізації. Розвантажити уражену область, а також надійно зафіксувати її допомагають бандажі, купити які ви зможете в будь-якому з салонів Ортомедiика. При покупці вам допоможуть наші фахівці, тому щодо правильності вибору не варто переживати. Просто довіртеся нашим експертам. Ми допоможемо підібрати розмір, тип виробу, уточнимо всі необхідні аспекти та запропонуємо доступні за ціною варіанти.

Медична техніка для дому та лікарень

У наших магазинах представлений асортимент як звичайних домашніх медичних пристроїв, так і професійне обладнання для спеціальних закладів медичного призначення. Серед домашньої медтехніки:

  1. Тонометри. Незамінні прилади, що дають змогу швидко визначити рівень артеріального тиску. Бувають три типи: автоматичні, напівавтоматичні та механічні. Для людей похилого віку, які звикли вимірювати тиск самостійно, краще вибрати автоматизований або напівавтоматизований апарат.
  2. Глюкометри. Життєво необхідні пристрої для діабетиків. Дозволяють встановити рівень цукру в крові та попередити критичні стани, що загрожують життю пацієнта.
  3. Слухові апарати. У мережі магазинів Медтехніка Ортомедiка ви знайдете цифрові слухові апарати, які призначені для корекції та посилення сприйняття звукових частот. Також у наявностi комлектуючi.
  4. Опромінювачі та рециркулятори. Очистити повітряний простір від мікробів, грибків чи вірусів допоможуть спеціальні бактерицидні опромінювачі.
  5. Термометри. Градусники, інфрачервоні та електронні термометри, зовнішні градусники, пристрої для вимірювання температури рідин та різних поверхонь – все це ви знайдете у магазинах Ортомедiка.

Ще більше товарів категорії домашньої медтехніки шукайте у наших магазинах, а також на сайті. Щодо обладнання для лікарень та медичних закладів, ця категорiя включає: спеціалізовані меблі для оснащення кабінетів, палат та операційних, хірургічний інструментарій, обладнання для стерилізації, обладнання для лабораторій та багато іншого. Звертайтесь до нас і ми з радістю вам допоможемо!

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено