Івано-Франківськ

Назавжди у рідний Тисів повертається Іван Прокіпчин, що загинув за Україну (ФОТО)

Траурний кортеж рухатиметься зі сторони Долини. Орієнтовно о 9.00 колона прибуде у Болехів.

1661779181 prokipchin scaled

Завтра, 30 вересня  у Тисів привезуть тіло полеглого Героя Івана Прокіпчина, повідомляє Болехівська міськрада, пише ПІК.

“Назавжди до рідного дому в Тисів повертається наш загиблий Герой, боєць 206-го батальйону територіальної оборони Прокіпчин Іван Васильович із позивним Троян”, – йдеться у дописі.

Як писала раніше ПІК, 25 серпня підступним пострілом з танка ворог забрав життя 42-річного Івана. У нього залишилася мати, батько, син Артем, дружина Галина, брат.

“Завтра траурний кортеж рухатиметься зі сторони Долини. Орієнтовно о 9.00 колона прибуде у Болехів”, – повідомляє міськрада.

Болехівчан та усіх жителів громади влада громади закликає гідно зустріти та віддати останню шану українському воїну під час проїзду процесії.

“Прийдіть поклонитися низько та прихилити коліно перед Героєм України, який загинув за кожного з нас та Україну! Проведіть в останню дорогу вірного сина українського народу! Подякуйте за мужність і патріотизм, за те, що захищав від російського агресора наші мирні домівки, наш затишок і наші життя”, – йдеться у зверненні.

Похоронна панахида пройде у храмі Введення в храм Пресвятої Богородиці ПЦУ с. Тисова. Чин похорону розпочнеться орієнтовно о 15.00 год.

Поховають українського захисника на місцевому кладовищі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено