Івано-Франківськ

Заради життя і здоров’я дітей: обласна дитяча лікарня отримала унікальне обладнання (ФОТО)

Благодійна організація «Мальовниче Прикарпаття» спільно з Благодійним фондом «Заради дитини» (м. Київ) передали допомогу Івано-Франківській обласній дитячій клінічній лікарні.

photo 2022 08 30 13 18 51 scaled

Медики ОДКЛ отримали інноваційний кардіомонітор, якого в закладі ще не було. Така підтримка, каже керівник БО «Мальовниче Прикарпаття» Олег Гладун, є дуже важливою як для лікарів, так й для найменших пацієнтів. Адже спільними зусиллями, завдяки допомозі партнерів та меценатів, ми прагнемо створити світ, де всі діти мають шанс бути здоровими, пише ПІК.

«Цей кардіомонітор ми вже активно використовуємо в операційній. Серед його переваг – висока якість та легке транспортування. Саме завдяки його мобільності, ми можемо без проблем транспортувати з однією операційної в іншу, а також у післяопераційну палату», – зазначив директор медичного закладу Тарас Мельник.

photo 2022 08 30 13 18 50 2 scaled

Окрім того, обласна дитяча лікарня отримала зволожувач повітря фірми «Humidifiers», протигрибковий антибіотик «Азітрокс» у кількості 1200 шт., а також медичні маски у кількості 50 тисяч шт.

«Рукавиці та маски розподілені по усіх реанімаційних та хірургічних відділеннях. Хотів би відзначити дуже високу якість, тому дуже дякую благодійним фондам за таку важливу допомогу», – додав очільник обласної дитячої лікарні.

photo 2022 08 30 13 18 50 scaled

Така ініціатива стала можливою завдяки активній підтримці Благодійного фонду «Заради дитини» (м. Київ), який сприяє та допомагає в закупівлі матеріально-технічної бази медичних закладів України.

«Ми приймаємо з-за кордону допомогу, погоджуємо її з МОЗ, а потім передаємо по всій Україні, в тому числі й в Івано-Франківську область. Зокрема, цього разу у активній співпраці з благодійною організацією «Мальовниче Прикарпаття». Будемо разі продовжувати співпрацю та допомагати, зокрема, діткам на Прикарпатті», – резюмував керівник БФ «Заради дитини» Віталій Кушнір.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено