Івано-Франківськ

Нову кисневу станцію встановили у Долинській лікарні

Повноцінно киснева станція Долинської лікарні запрацює вже за декілька днів.

7169176 scaled

Фото ілюстративне

У Долинську лікарню доставили нову і сучасну кисневу станцію, повідомляє Долинська міська рада.

Отримали кисневу станцію за субвенцію з державного бюджету.

«Надзвичайно приємно, що сьогодні наша багатопрофільна лікарня отримала кисневу станцію. Це державний проєкт, була субвенція з державного бюджету. Через обласну раду кошти направили до нас. Напередодні ми спільно з депутатським корпусом та адміністрацією лікарні прийняли низку відповідних рішень і нарешті втілили цей проект в життя… Вона дасть змогу бути незалежними від зовнішніх поставок, виробляти свій кисень. В непрості часи, коли спостерігався ріст захворюваності на ковід, ми багато часу витрачали на його пошуки кисню. Зараз, на жаль, у Долинській громаді знову почастішали випадки захворювання на коронавірусну інфекцію. Тож, киснева станція вкрай потрібна»,  – каже міський голова Іван Дирів.

На цю станцію КНП “Долинська багатопрофільна лікарня” чекала вже давно, – розповідає керівник закладу Ольга Ільчишин, та додає:

“Ми, як опорна лікарня, відчували потребу кисню. Радіємо, що таки дочекались. Заздалегідь підготували площадку для її встановлення. Пригадую той час, коли була епідемія і нам було складно приймати пацієнтів якраз через брак кисню. Звичайно, у нас є два креоциліндри (це рідкий кисень), є кисневі балони, але цього не вистачало. Доводилось декілька разів доставляти кисень, іноді було дуже складно. Тепер ми зможемо зекономити кошти і забезпечити більше кисневих точок у закладі”.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено