Івано-Франківськ

Не час стояти осторонь: боєць на позивний «Арес» з Франківська захищає Україну на передовій (ФОТО)

Назару – 24 і він народився у Івано-Франківську.

Не час стояти осторонь: боєць на позивний «Арес» з Франківська захищає Україну на передовій (ФОТО)

ПІК хлопець розповів, що на війну пішов добровольцем. 24 лютого «Арес» зрозумів, що не може стояти осторонь і зараз він боронить Україну на Донеччині, у складі 72 окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців.

«24 лютого я зустрів з чітким усвідомленням того, що догадки про війну справдились, і не час стояти осторонь цього. До повномасштабного вторгнення, у звичайному житті, я був підприємцем і займався digital marketing», – розповідає Назар Ющенко.

За словами захисника, війна сама по собі тяжка, як морально так і фізично. Тяжко втрачати свої роки, втрачати побратимів, цілі та плани, які ти собі ставив.

«Хотілось би сказати, що ранок починаю з смачної кави, але на жаль, це в минулому. Ми не можемо на передовій розділити час на день і ніч. Ми «працюємо» 24/7. Наш обов’язок захистити один одного, і захистити наші міста від цієї «плісняви», яка зараз на нашій землі», – каже «Арес».

Військовий зазначає, що його частина і командування забезпечені усім необхідним, проте потрібно розуміти, що це все ресурс. Сьогодні він є, а завтра  – немає.

3fbf3e91 845f 4731 89d2 efb5de9e1cff scaled

Позивний саме «Арес» розповідає воїн, у нього не випадково:

«Ще в дитинстві я захоплювався міфологією і мав певних «улюбленців» у ній. Одним з них, власне і був бог війни Арес, + є схожості у сильних сторонах, які уособлюють до цього імені. А  ще в додачу, він набитий в мене на руці(тату)».

Перемога, на думку бійця, якщо дивитись реалістично, то відновлення лінії фронту до стану на 24 лютого. Але в загальному – звільнити кожний міліметр нашої землі від окупантів.

Наразі Назар закінчує курс лікування і планує повернутися назад до побратимів на передову.

Українцям, захисник радить ніколи не забувати слова В. Чорновіла – «Україна починається з тебе».

«Ми будуємо нашу країну, тому і починати варто з себе. Слідкуйте за тим, на якій мові ви говорите, яку музику слухаєте, які книжки читаєте. І розвивайтесь, не переставайте мріяти та прагнути чогось більшого», – додає «Арес».

36ef76e1 7a5e 4f78 9b48 0944a5e6444a scaled

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено