Івано-Франківськ

Прийшов циклон: прогноз погоди на 11 вересня від Наталки Діденко

Популярна синоптикиня Наталія Діденко розповіла, якою буде погода в Україні у неділю, 11 вересня.

630 360 1609397815 516

На вихідні, 10-11 вересня, в Україну прийшов циклон з атмосферними фронтами, інформує ПІК.

“Погіршилося, похолодало, посилився вітер. Крім сходу та південного сходу – там навіть сонечко і тепліше“, – наголосила Діденко.

Зокрема, у неділю, 11 вересня, дощі втримаються у більшості областей України.

Волога погода очікується у північних, центральних, західних областях, а також на Одещині та Миколаївщині. Подекуди можливі сильні дощі.

А ось на Запоріжжі, у Криму та у східних областях істотні опади пройдуть навряд чи. Вітер південно-східний, у західній частині північно-західний, завтра ще залишатиметься із сильними поривами.

ukraine 1

Прогноз погоди в Україні на 11 вересня 2022

Що стосується температури повітря, то найхолодніше буде на Волині, Рівненщині, Чернігівській, Полтавській, Східній Черкащині, Сумській областях, частині Харківщини та Кропивницького з районами – максимально вдень не вище +9+12 градусів.

Несподіваний стрибок стовпчиків термометрів нагору буде на Київщині, Вінницькій області, західних районах Черкащини – до +16+19 градусів. На сході України стовпчики термометрів коливатимуться від +15 до +20 градусів.

У західних областях, окрім Волині та Рівненщини, +16+20 градусів, на Закарпатті до +22 градусів. У південній частині протягом дня +20+24 градуси.

У Києві в неділю також очікуються дощі та поривчастий вітер. А ось стовпчики термометрів вдень піднімуться до +18 градусів.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено