Івано-Франківськ

Найкращий вибір — модульна кухня

Велику популярності сьогодні набирають модульні кухні. Не кожен знайомий з подібним видом меблевого гарнітура, але це зручно, стильно і раціонально.

Ця стаття розповість про те, як правильно вибрати розмір, комплектацію, а також надасть можливість ознайомитися з перевагами та недоліками.

Купити Кухонні модулі

Купити кухонні модулі сьогодні можна в будь-якому меблевому магазині або оформити замовлення по інтернету. Фахівці компанії МебельОк радять спочатку звернути увагу на практичні характеристики кухні, при цьому не забути уточнити ціни. Сучасні виробники пропонують широкий асортимент подібної продукції, тому ідеальний варіант, що відповідає всім потребам господарів, буде забезпечений.

Переваги меблів

Кухонні модулі є будівельними блоками у створенні стильного та функціонального кухонного гарнітуру. З їхньою допомогою доступно організувати комфортну атмосферу з мінімумом витрат часу, сил і коштів. Купуючи одну серію, ви отримуєте елементи, виконані в одному стилі, але з різними розмірами і, можливо, в іншому оформленні. Комплект легко зібрати, враховуючи планування та дизайн приміщення.

Основні переваги модульних кухонь:

  1. Доступна ціна на модулі дає змогу створити функціональний дизайнерський набір.
  2. Необов’язково замовляти індивідуальний проект кухні та чекати на нього кілька тижнів, достатньо здійснити вибір модулів у каталозі магазину та розмістити їх на свій розсуд. Майже всі блоки завжди є в наявності.
  3. Типові елементи допоможуть створити ексклюзивні модульні комплекти, головне щоб вони ідеально підходили за габаритами. Такий варіант дозволяє оптимізувати простір, розкриваючи потенціал кожного сантиметра площі.

Різновиди кухонних модулів

Модулі між собою відрізняються за:

  • типом монтажу (підлогові та підвісні);
  • конфігурацією.

Серед підлогових модулів бувають:

  • тумба для великого кухонного начиння;
  • шафа з відсіками та ящиками;
  • комбінована тумба;
  • тумба з мийкою;
  • пенал зі стільницею для вбудованої побутової техніки;
  • декоративна торцева шафа з полицями.

Перш ніж купити підлоговий набір, важливо знати, що модулі можуть бути зі стільницею і без. За бажанням можна встановити спільну стільницю на всі блоки.

Підвісні модулі представлені такими варіантами:

  • шафа для посуду з дверцятами;
  • модуль із сушінням над миттям;
  • відкриті полиці, де розміщуються спеції, сипучі продукти та ін.

В багатьох модульних наборах є шафи-пенали. В основному в них вбудовується побутова техніка, холодильник, також можна зберігати посуд та інше кухонне начиння.

Модулі для кухні

Власники великих за площею приміщень можуть собі дозволити “кухонні острови” — застосовуються для установки варильної поверхні та як додаткове місце для приготування їжі.

Здійснюючи кращий вибір, фахівці компанії MebelOk рекомендують спочатку ознайомитись з фото новинок в інтернет каталозі.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено