Івано-Франківськ

Прикордонники затримали чоловіка, який незаконно намагався переправити прикарпатців за кордон

Чоловік намагався у незаконний спосіб переправити 3-х мешканців Івано-Франківської області через українсько-молдовський кордон.

306786246 398771999099902 1471831404298988961 n scaled

Минулої доби, в рамках проведення цих заходів, прикордонники Чернівецького загону затримали 7-х громадян України, які поза пунктами пропуску намагалися потрапити до Румунії та Молдови.

Про це повідомили в Західному регіональному управлінню Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Зокрема в ході реалізації випереджувальної інформації співробітники оперативних підрозділів Чернівецького загону спільно з прикордонним нарядом відділу «Сокиряни» учора ввечері затримали громадянина України.

Чоловік намагався у незаконний спосіб переправити 3-х мешканців Івано-Франківської області через українсько-молдовський кордон.

“Автомобіль марки «Фольксваген» з польською реєстрацією, яким пересувались правопорушники, був зупинений для перевірки на одному з контрольних постів Дністровського району Чернівецької області. Чоловіки не змогли пояснити прикордонникам мету перебування у контрольованому прикордонному районі, а згодом зізнались про намір незаконно перетнути кордон”, – йдеться у повідомлення.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено