Івано-Франківськ

Вони були друзями з дитинства: на війні загинули хлопці з Тернопільщини (ФОТО)

Разом двоє молодих, ще не одружених хлопців, захищали Батьківщину на Миколаївщині.

img 20220916 114012 750x375 1

vi9

Україна втратила ще двох відважних захисників. 27-річний Назар Кирилюк та 26-річний Віталій Микуляк назавжди залишаться Героями, повідомляють на сторінці Чортківської міської ради, пише ПІК.

“Хлопці виросли на різних вулицях в одному рідному селі Біла. Вони дружили з дитинства, все завжди робили разом: ділились один з одним мріями, переживаннями, радощами, підтримували та веселили. Захищати Україну від російських окупантів теж пішли разом”, – йдеться у дописі.

Разом двоє молодих ще не одружених хлопців вирішили стати на захист країни. Разом служили у 24-ій окремій механізованій бригади імені короля Данила. На жаль, разом і загинули… Жорстока війна обірвала життя Назара і Віталія, не дозволивши їм побачити, відчути, прожити ще так багато…

“12 вересня близько 18 години вечора під час авіаційного удару в одному із населених пунктів Миколаївщини водій взводу протитанкових керованих ракет Кирилюк Назар та оператор-розвідник взводу протитанкових керованих ракет Микуляк Віталій отримали поранення, несумісні з життям”,  – зазначили у мерії Чорткова.

У Назара залишились батьки та рідна сестра, у Віталія – аналогічно.

Попередньо тіла двох Героїв зустрічатимуть у суботу, 17 вересня, в обідню пору. Чин похорону попередньо заплановано на неділю, 18 вересня.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено