Івано-Франківськ

Франківський військовий госпіталь отримав нове обладнання (ФОТО)

Отримати таке обладнання вдалося за фінансової підтримки Провінційної ради Конгресу Українців Канади в Альберті.

FB IMG 1663413513346 scaled

Івано-Франківський військовий госпіталь отримав лабораторна обладнання, а саме центрифугу та гематологічний аналізатор крові.

Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Івано-Франківської ОДА, пише ПІК.

Як зазначив керівник ДОЗ ОДА, такий гематологічний аналізатор здатний виконувати великий об’єм кількісних та якісних досліджень крові та диференціює лейкоцити за 3 субпопуляціями.

FB IMG 1663413506168 scaled

“Крім того, використання гематологічного аналізатора мінімалізує витрати реактивів, що своєю чергою здешевлює собівартість аналізу. Сприяє в роботі й зручне програмування та керування даними”, – йдеться у повідомленні.

Що стосується лабораторної центрифуги, то це медичне обладнання призначене для виділення з крові червоних кров’яних тіл, тромбоцитів, лейкоцитів і плазми.

“Результати аналізів, які будуть отримувати завдяки цьому обладнанню дозволять лікарям швидко та максимально точно встановити ряд діагнозів, що ще більш актуально в умовах війни” – зазначив директор департаменту охорони здоров’я Ігор Дмитренко.

Також посадовці відвідали поранених бійців, поспілкувалися з ними щоб з перших вуст дізнатися про головні потреби та чим допомогти. Також подякували їм за мужність, відданість та патріотизм.

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено