Івано-Франківськ

На Львівщині виявили мертвого чоловіка: з ножовим пораненням у серце

Чоловік помер до приїзду «швидкої», яку викликали односельці.
307937847 456373169867793 7562843343050174457 n

У Самбірському районі поліцейські затримали зловмисника, підозрюваного у вбивстві місцевого мешканця, повідомляє поліція Львівської області, пише ПІК.

“Сьогодні, 19 вересня, близько 14.00, до поліції надійшло повідомлення від медиків «швидкої» про виявлення в одному з будинків у селі Сянки тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті”, – йдеться у повідомленні.

На місці події працювали слідчо-оперативна група та інші співробітники відділення поліції №2 Самбірського районного відділу поліції.

“На місці події поліцейські виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням грудної клітини та встановили особу загиблого, 62-річного мешканця села. Також було встановлено, що цього дня, під час розпивання спиртних напоїв, у загиблого виник конфлікт з 43-річним мешканцем одного з сусідніх сіл, під час якого зловмисник завдав йому удару ножем у серце”, – зазначають у поліції.

Від отриманих травм поранений помер до приїзду «швидкої», яку викликали односельці.

Поліцейські оперативно встановили місцеперебування та затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас уFacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено