Івано-Франківськ

Особливі жінки на похороні королеви Англії: скорбота має колір (ФОТО)

Попри державницькі атрибути прощальної церемонії з Єлизаветою ІІ медіа також звертають увагу на різноманітні нюанси етикету.

На фото: Меган Маркл, королева-консорт Камілла, Кейт Міддлтон, принц Джордж та принцеса Шарлотта (Фото:Tim Merry/Pool via REUTERS)

yelyzavety rodyna GettyImages 1243356284 scaled

Кого запросили на похорон

На церемонію прощання з Єлизаветою II запросили близько 500 іноземних представників, включаючи глав держав та урядів.

Зокрема на церемонії були присутні президент США Джо Байден із дружиною Джилл, голова Європейської комісії Урсула фон дер Ляєн, президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, президент Франції Еммануель Макрон із дружиною Бріжит, прем’єр-міністр Канади Джастін Трюдо у супроводі дружини Софі.

Олена Зеленська попрощалася з Єлизаветою ІІ

e47f7c2f c91e235ff251dd07e19e75f86a722d68 1 scaled

Президент України Володимир Зеленський не брав участі в церемонії прощання з королевою через війну. Однак у неділю до Лондона прибула перша леді країни Олена Зеленська. Вона зустрілася напередодні похорону з принцесою Уельською. На прощальній церемонії з королевою був і прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Дружина Джо Байдена поряд з супругом

gettyimages 1663528325 1 scaled

71-річна вчителька Джилл Байден, доктор гуманітарних наук виглядала чудово в чорній сукні, що облягає, довжиною трохи нижче коліна, з довгими рукавами, цікавим коміром і трендовим вирізом у зоні декольте.

Перша леді США завершила свій образ напівпрозорими чорними колготками, замшевими туфлями на підборах та дорогоцінними прикрасами. Волосся вона залишила розпущеним, уклавши їх акуратними хвилями, а в макіяжі зробила акцент на очах.

Джо Байден виглядав стримано в чорному класичному костюмі, білій сорочці, з білою хусткою в кишені та краватці в дрібний принт.

У капелюшку з вуаллю: Бріжит Макрон у Лондоні

FdAjZwqaMAEqdTz scaled

69-річна французька вчителька Бріжит Макрон вирішила вкотре підкреслити свої стрункі ніжки, одягнувши маленьку чорну сукню-футляр довжиною, що ледве прикриває коліна. Поверх вона накинула пальта, які на пару сантиметрів нижчі за спідницю. Враховуючи, що в Лондоні стоїть досить прохолодна погода, перша леді Франції одягла напівпрозорі чорні колготки, брендові замшеві туфлі на високих підборах і шкіряні рукавички.

… Крім іноземних лідерів на похорон королеви Англії прибули шість нині колишніх прем’єр-міністрів Великобританії – Джон Мейджор, Тоні Блер, Гордон Браун, Девід Кемерон, Тереза Мей і Борис Джонсон. І, звичайно, чинний глава держави Ліз Трасс.

Церемонія прощання з королевою триває.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено