Івано-Франківськ

Навушники з активним шумопоглинанням: недорогі моделі

Шумопоглинання — технологія, яка глушить зовнішні звуки. Завдяки цьому користувач не чує, що відбувається навколо нього.

Шум не відволікає його від прослуховування музики або подкастів. Раніше технологія використовувалась лише у флагманських моделях, але зараз можна придбати недорогу периферію з такою опцією. Ознайомтесь з бюджетною електронікою з шумопоглинанням.

Навушники з активним шумопоглинанням

Рубрика недорогих навушників

Вартість залежить не лише від цієї функції. На ціну впливають інші технічні параметри та можливості. Навушники з шумопоглинанням низькою вартістю:

  • QCY T12. Одного заряду акумулятора ємністю 380 мАг вистачає до 4 годин прослуховування. Бездротова гарнітура захищена від потрапляння вологи, можна насолоджуватися музикою навіть у негоду.
  • TCL MTRO100BT Ash. Навушники підключаються до смартфона за допомогою Bluetooth, між собою вони з’єднані кабелем. Вага пристрою всього 20 грамів, автономність роботи сягає 18 годин.
  • JBL T500BT. Напіввідкрита гарнітура доступна у 4 відтінках — білому, чорному, синьому та рожевому. Вона сумісна з iOS та Android. Навушники виконані у матовому оформленні, виглядають стильно.

Можна придбати внутрішньоканальні та накладні моделі. Перші фіксуються у раковині, а другі — за допомогою оголів’я. Декому внутрішньоканальні можуть натирати, або погано триматися.

Накладні більші за розмірами, у маленьку сумочку не помістяться. Можна замовити навушники накладного типу для домашнього користування. Для спорту та подорожей більш зручні вкладиші.

bose sport buds 1635688511420

Середній ціновий сегмент: популярні моделі

Чим дорожча периферія, тим вищі у неї характеристики. Моделі до 200 доларів вважаються бюджетними, ознайомтесь з підбіркою найпопулярніших:

  • A4TECH Bloody M30. Вкладиші з сенсорним керуванням. Доступні виклик голосового помічника, зміна режимів прослуховування, прийом дзвінків, інші функції. На одному заряді працюють до 4 годин, з використанням кейсу — до 26.
  • JBL Tune 660 NC. Бездротові навушники з амбушурами зі шкірзаму. Вага пристрою становить всього 166 грамів. Завдяки складній конструкції його легко брати з собою у подорожі.
  • OPPO Enco Air 2. За дизайном нагадують навушники Apple. Надійне з’єднання забезпечується кодеком Bluetooth 5.2. OPPO Enco Air 2 доступні у світлих відтінках — блакитному та білому.

При виборі зважайте на автономність роботи, тип підключення, розміри та вагу пристрою. Важливу роль грає те, наскільки чітко відтворюються баси. На цей параметр варто зважати прихильникам гучної музики. Бюджетні моделі — необов’язково малофункціональні, це залежить від виробника. Зверніть увагу на навушники, представлені вище, можливо серед них ви знайдете ідеальний варіант.

ПРОМО 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено