Івано-Франківськ

На південному напрямку окупанти за день обстріляли 25 населених пунктів

Також ворог здійснив до 40 вильотів БпЛА.

На південному напрямку окупанти за день обстріляли 25 населених пунктів

На південному напрямку окупанти з танків, мінометів та ствольної артилерії обстріляли понад 25 населених пунктів вздовж лінії зіткнення, зокрема і Нікополь. Про це ввечері, 28 вересня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • За поточну добу окупанти завдали 2 ракетних та 3 авіаційних удари, здійснили понад 6 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Від ворожих ударів постраждало понад 8 населених пунктів. Зокрема, Сіверськ, Білогорівка, Мар’їнка, Миколаїв, Вищетарасівка, Тернові Поди, Мирне та Новогригорівка.
  • У російській федерації та тимчасово окупованих росією частинах областей України тривають заходи так званої “часткової” мобілізації.
  • За поточну добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки противника в районах населених пунктів Зайцеве, Майорськ, Залізне, Одрадівка, Миколаївка Друга, Озерянівка, Первомайське, Побєда, Новомихайлівка, Павлівка та Безіменне.
  • Для підтримки дій наземних угруповань, авіація Сил оборони протягом доби уразила два опорних пункти противника.
  • Ракетні війська і артилерія уразили командний пункт, чотири райони зосередження живої сили та техніки противника та одну станцію-ретранслятор.

Віримо у Збройні Сили! Слава Україні!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено