Івано-Франківськ

Путін оголосив про анексію 4 українських областей і запропонував переговори

Російський диктатор зібрав у Кремлі усіх, кого заведено називати політичною елітою Росії для свого "святкового звернення".

Путін оголосив про анексію 4 українських областей і запропонував переговори

Путін заявив, мовляв, люди в “ДНР”, “ЛНР”, Запорізькій та Херсонській областях “зробили однозначний вибір”. Фюрер Путін провів “церемонію” підписання документів щодо спроби анексії українських територій. Про це пише ПІК з посиланням на УНІАН.

“Упевнений, що Федеральні збори підтримають конституційні закони про прийняття та створення в Росії чотирьох нових регіонів, суб’єктів Російської Федерації, тому що це воля мільйонів людей”, – сказав він.

Президент країни-агресорки звертаючись до Києва і західних країн, самовпевнено додав, що жителі цих територій України “стають російськими громадянами назавжди”.  А ще закликав Україну припинити захищати свої території і почати переговори.

“Ми закликаємо київський режим негайно припинити вогонь і війну, яку він розв’язав ще в 2014 році, і повернутися за стіл переговорів. Ми до цього готові. Але підсумки “референдумів” обговорювати не будемо”, – додав очільник Кремля.

Голова Офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував заклик російського диктатора Володимира Путіна сісти за стіл переговорів, після того, як РФ оголосить про анексію Запорізькою, Херсонської, Донецької та Луганської областей.

«Ми працюємо далі і звільняємо українські території. Та не звертаємо увагу на тих, кому час пити таблетки. Армія працює, Україна – єдина. Тільки вперед», – написав він у Телеграм.

Нагадаємо, що  у тимчасово захоплених частинах Донецької, Луганської, Херсонської та Запорізької областей з 23 до 27 вересня тривали псевдореферендуми про приєднання до складу Росії. Ці “референдуми” пройшли під контролем російських військових. 

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено