Івано-Франківськ

Путін і Лукашенко обговорили в Сочі, як далі жити

Самопроголошений президент Білорусі вирішив заспокоїти Путіна на фоні того, що оголошена мобілізація призвела до масових втеч росіян.

Не терпітимуть приниження: Путін і Лукашенко обговорили в Сочі, як далі жити

 Олександр Лукашенко на зустрічі з російським диктатором Володимиром Путіним в Сочі, яка відбувається сьогодні, 26 вересня, заявив, що Росія та Білорусь нібито не терпітимуть приниження від Європи, хоча майбутнє у співпраці. Водночас Путін, який розв’язав криваву війну в Україні,  закликав Захід поважати Росію. Про це пише ПІК з посиланням на Главком.

«Європа, якщо вона відшуміла (я про тих за океаном не кажу), нехай вони думають. Я їм уже тричі сказав, що їхнє майбутнє разом із нами. Разом із Росією, де є все, що їм треба. А в них є те, що ми можемо в них купити. Що їм ще треба? Просто треба приймати відповідальні рішення. Не хочуть – не треба», –  зазначив Лукашенко. 

Два диктатори вважають, що світ має заплющити очі на розв’язану ними війну і геноцид українців, однак у відповідь отримують лише міжнародну ізоляцію. 

У свою чергу Путін, коментуючи слова Лукашенка, звернувся із закликом до Заходу: «З повагою до нас (РФ) треба ставитися».

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено