Івано-Франківськ

Втік так само, як російські солдати: Кулеба потролив Лаврова на Радбезі ООН

Сергій Лавров спершу запізнився на засідання РБ ООН приблизно на півтори години, а потім пішов відразу після свого виступу.

Втік так само, як російські солдати: Кулеба потролив Лаврова на Радбезі ООН

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба потролив главу російського МЗС Лаврова за втечу з Радбезу ООН. Російська делегація в ООН на чолі з Сергієм Лавровим вкотре продемонструвала свою невихованість і дворовий рівень дипломатії, пише ПІК з посиланням на УНІАН.

У своїй промові так званий дипломат вкотре повторив російські пропагандистські тези про “злочини київського режиму”, який покривають США і їхні союзники. Також Лавров звинуватив українців у “нацизмі”, а також сказав, що “Україна остаточно перетворилася в тоталітарну державу неонацистського спрямування”.

Після виступу голова МЗС Росії встав і пішов із зали засідань, як тільки почав виступати наступний доповідач, голова МЗС Великої Британії Джеймс Клеверлі.

Кулеба зазначив, що Лавров втік із засідання Радбезу ООН так само швидко, як російські солдати з поля бою.

“Я помітив, що російські дипломати тікають так само майстерно, як російські солдати”, – зауважив український міністр.

Він також зазначив, що за час свого існування ООН чула й бачила багато чого, але “обсяг сьогоднішньої брехні від російських дипломатів є безпрецедентним”. За словами голови МЗС України, виступ Лаврова був насичений пропагандистськими гаслами та необґрунтованими звинуваченнями щодо України.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено