Івано-Франківськ

У додатку «Дія» знову можна сплачувати штрафи за порушення правил дорожнього руху

Ви отримаєте push-сповіщення у застосунку, щойно камери зафіксують автопорушення на дорозі.

 

597ec440 77c0 4a3f a385 16c0bbed4d98 scaled

Українці знову можуть переглянути та сплатити штраф за порушення правил дорожнього руху в додатку “Дія”. З 24 лютого ця послуга була недоступною. 

Про це повідомили у Міністерстві цифрової трансформації України. Завдяки оперативним повідомленням у застосунку ви зможете вчасно сплатити штраф та уникнути адміністративних покарань, пише ПІК.

“Камера зафіксувала порушення ПДР? Ми надішлемо вам push-сповіщення про це в застосунку “Дія”. Також ви зможете переглянути деталі та сплатити штраф через Apple Pay, Google Pay чи за банківськими реквізитами. Раніше послуга була недоступна з міркувань безпеки. Державні реєстри певний час були відключені, зараз робота реєстрів поновлена”, – йдеться у повідомленні.

Тож ви зможете переглянути в “Дії” історію штрафів навіть за період, коли послуга була недоступна. Обовʼязково перевірте, чи немає у вас несплачених штрафів.

Чому важливо сплачувати штрафи вчасно

Якщо порушення ПДР було зафіксовано автоматично, то людина може про нього навіть не знати. Несплата штрафу призведе до відкриття виконавчого провадження, через яке можуть накласти арешт на банківські рахунки, не випустити за кордон.

З push-сповіщенням у “Дії” ви будете вчасно проінформовані про штрафи. А сплата за кілька кліків допоможе не переплачувати та тримати все під контролем.

Як перевірити, чи є у вас борги або штрафи:

  • авторизуйтесь у застосунку “Дія”;
  • зайдіть у розділ Послуги;
  • оберіть “Штрафи за порушення ПДР” або “Виконавчі провадження”;

Якщо у вас є борги чи штрафи, ви побачите інформацію про це.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено