Івано-Франківськ

Прибули 2 тисячі мобілізованих: у Криму війська ворога приведені у “повну” бойову готовність

Розпочалася 221 доба героїчного протистояння Українського народу проти російської агресії. І ми вистоїмо!

Прибули 2 тисячі мобілізованих: у Криму війська ворога приведені у "повну" бойову готовність

У Криму з 30 вересня військові частини противника приведені у бойову готовність “повна”, проводяться заходи з розосередження підрозділів. Відомо про формування на території півострова мотострілецької дивізії за рахунок відмобілізованих чоловіків Криму, Краснодарського краю та республіки Адигея. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“Відзначено прибуття до пункту постійної дислокації 810-ї окремої бригади морської піхоти, що базується в місті Севастополь близько 2 тисяч відмобілізованих. У місті Будьонновськ Ставропольського краю, до 205 окремої мотострілецької бригади 49 загальновійськової армії Південного військового округу, за мобілізацією прибуло близько 5 тисяч”, – йдеться у повідомленні.

Відомо також, що в пункті постійної дислокації частини розміщено близько 3 тисяч, решта – у наметовому містечку на полігоні Ніколо-Олександрівський. З ними розпочались заняття з бойової підготовки.

Нагадаємо, що російський диктатор 21 вересня оголосив у РФ мобілізацію. Планують призвати до участі у війні з Україною 300 тисяч росіян.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено