Івано-Франківськ

Вбив поліцейську на виклику: небезпечного злочинця з Чернівців й досі розшукують

У Чернівцях триває спецоперація із затримки злочинця, який вбив патрульну поліцейську.

d032006a1659378b4978aad76228ae49 scaled

У Чернівцях досі шукають озброєного злочинця, який 3 жовтня застрелив патрульну поліцейську та поранив її колегу.

Патрульних викликала жінка, яка помітила біля школи чоловіка, що показував статеві органи учням. Коли правоохоронці знайшли підозрюваного, той відкрив вогонь, інформує ТСН.

Кривава стрілянина сталася біля школи у великому спальному район. Це територія закинутого басейну. Саме там учні помітили чоловіка, який демонстрував їм статеві органи, і повідомили про нього дорослих. Ті ж викликали поліцію. Але коли копи приїхали – чоловік відкрив вогонь.

Внаслідок стрілянини молодша лейтенантка Таїсія Татарин загинула на місці. Їй було 22 роки, 2 з них вона пропрацювала у поліції. Її напарника ушпиталили з вогнепальними пораненнями.

“Вогнестріли, слідство йде. Я не кажу, де він і що він. Він під наглядом, стабільний”, – розповів про стан пораненого поліцейського директор Чернівецької лікарні швидкої медичної допомоги Олександ Грушко.

Одразу після стрілянини нападник втік. Правоохоронці негайно оточили район. Близько двох сотень учнів на кілька годин закрили у актовому залі школі.

Десятки правоохоронців та спецпризначенців працювали без перерви майже добу. Але стрільця поки не знайшли. Хто він такий і де зараз може перебувати – поліція наразі не коментує.

Всі сподіваються, що чоловіка затримають вже найближчим часом і місто повернеться до звичайного життя. Водночас правоохоронці вшанували пам’ять своєї загиблої колеги. На центральній площі міста встановили її портрет, поклали квіти та запалили лампадки. Таїсію Татарин поховають у четвер, 6 жовтня..

Начальник управління патрульної поліції в Чернівецькій області Олег Йосипів в інтерв’ю Molbuk.ua розповів, чому досі не впіймали збоченця-вбивцю.

“Поліція і загалом правоохоронні органи знають, що роблять. На жаль, сталося непоправне. Ми дуже сумуємо, співчуваємо і нас болить. Є певні процеси, про які не можна говорити. Є заходи, які здійснюються в рамках кримінального провадження. Я про це не скажу ні слова, тому що не маю на це права. Але впевнено скажу, що патрульна поліція, національна поліція – ми всі чітко знаємо, що робимо, і ми знаємо, що нам робити для того, щоби той, хто вчинив цю трагедію, хто приніс горе в сім’ю Таїсії, в сім’ю патрульної поліції, поніс максимально жорстку відповідальність. Я ствердно про це заявляю, що так воно буде”, – резюмував він.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у FacebookInstagramYoutube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено