Івано-Франківськ

225 день війни в Україні: ворог наступає на Бахмутському та Авдіївському напрямках

Залишається загроза авіаційних та ракетних ударів на всій території України.

225 день війни в Україні: ворог наступає на Бахмутському та Авдіївському напрямках

225 день війни в Україні: протягом минулої доби, 5 жовтня окупанти завдали 5 ракетних та 8 авіаційних ударів, здійснили понад 65 обстрілів з РСЗВ. Від ворожих ударів постраждали об’єкти та населення понад 30 населених пунктів. Серед них – Біла Церква, Куп’янськ, Білогорівка, Сіверськ, Карлівка, Кривий Ріг, Запоріжжя, Гуляйполе, Прогрес, Нікополь та Мирне. Про це вранці, 6 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • На Південнобузькому напрямку окупанти продовжують перегрупування та відведення своїх підрозділів. Обстріляли з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії понад 30 населених пунктів вздовж лінії зіткнення.
  • Противник намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на спробах зриву активних дій Сил оборони на окремих напрямках, не припиняє спроб ведення наступу на Бахмутському та Авдіївському напрямках.
  • За минулу добу ЗСУ відбили атаки противника в районах населених пунктів Виїмка, Соледар, Одрадівка, Бахмутське, Бахмут, Красногорівка, Майорськ та Новомихайлівка.
  • В результаті поступового звільнення українськими воїнами тимчасово захоплених територій, одночасно з відходом підрозділів російських окупаційних військ, відзначається виїзд поплічників окупаційної влади. Так, за наявною інформацією, з населеного пункту Сватове до Новопскова Луганської області виїхали три автобуси прихильників окупантів.
  • Схожа ситуація на тимчасово зайнятій території Херсонської області, де представники приватних охоронних кампаній з ТОТ АР Крим планують евакуюватися назад на півострів.
  • В Рубіжному Луганської області, з метою пошуку українських диверсантів та партизанів, окупанти ввели комендантську годину та посилили фільтраційні заходи.
  • Продовжує надходити інформація про мінування російськими загарбниками об’єктів інфраструктури міста Енергодар.
  • Ракетні війська і артилерія за минулу добу уразили два пункти управління, чотирнадцять районів зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, склад боєприпасів, а також вісім інших важливих об’єктів ворога.

Віримо у Збройні Сили! Разом переможемо! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено