Івано-Франківськ

Росіяни підірвали дамбу на Донеччині – вечірнє зведення Генштабу

Триває двісті двадцять п’ята доба героїчного протистояння Української нації російському широкомасштабному вторгненню.
a89cc09 raygorodok

Як і раніше, російські окупанти використовують тактику випаленої землі в Україні. Так, під час чергового хаотичного відступу ворог здійснив підрив дамби, що спричинило підтоплення населеного пункту Райгородок.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні шостого жовтня.

“У Кадіївці відбувається масове знищення архівів та копій документів, особливо тих, що містять історію окупації. У Сватовому вже заміновані основні інфраструктурні об’єкти, будівлі та території”, – додають у Генштабі.

Повідомив Генштаб і про успіхи ЗСУ: за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили ворожі атаки в районах населених пунктів Соледар, Бахмутське, Яковлівка, Одрадівка, Зайцеве, Бахмут, Красногорівка, Побєда, Водяне та Любомирівка.

“Також підтверджено ураження одного опорного пункту, 5 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також 5 зенітних ракетних комплексів противника. Крім того, наші підрозділи протиповітряної оборони збили 5 БпЛА ворога, серед яких два Shahed-136 та один Mohajer-6. Також уражені 2 склади боєприпасів та 6 засобів артилерії”, – йдеться у повідмленні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено