Івано-Франківськ

“Торба ляльок”: дітей-переселенців запрошують на майстер-класи у Франківську

Запрошують дітей ВПО віком від 5 до 15 років на майстер-класи зі створення ляльок і театру анімації.

IMG 1478 scaled

8 жовтня мистецько-соціальний проєкт «Торба ляльок на колесах» завітає до Івано-Франківська. Запрошують дітей ВПО віком від 5 до 15 років на три майстер-класи зі створення ляльок і театру анімації.

Заходи пройдуть у незалежному мистецькому центрі Підземний Перехід «Ваґабундо» (за адресою вул., Пилипа Орлика, 7)

Події є безплатними за умовами попередньої реєстрації за посиланнями нижче

“«Лялька-герой з паперу»: під час цього майстер-класу учасники дізнаються як за допомогою паперу, ножиць та фломастерів можна перетворити свою руку на ляльку, хто такий герой і чому кожен може ним бути, вигадати його історію і оживити її”, – розповідають організатори.

“«Лялька-оберіг з паперу»: під час цього майстер-класу учасники познайомляться з українською традиційною технікою вириванка, дізнаються що таке оберіг, створять свою ляльку-янгола, розфарбують її і навчаться оживлювати персонажа та розказувати його історію”, – йдеться у повідомленні.

Організатори додають, що лялькові заняття направлені на створення безпечного простору для творчості та гри дітей, розвиток дрібної моторики, концентрації й фантазії, допомагають змістити фокус уваги та розважитися.

Проєкт відбувається в межах реалізації проєкту #ZMINA_2_0 “Субгранти для культурних проєктів” фонду ІЗОЛЯЦІЯ за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено