Івано-Франківськ

Смертельні аварії на Тернопільщині: двоє людей померли по дорозі в лікарню

На Тернопільщині трапилися дві смертельні аварії.

634410099c6b3390092934 scaled

8 жовтня на дорогах Тернопільської області трапилося три дорожньо-транспортні пригоди. В результаті – двоє людей загинуло, а двох з травмами госпіталізували до медзакладів.

Про це інформує пресслужба поліції Тернопільської області, пише ПІК.

На автодорозі Доманово-Ковель-Чернівці-Тереблече в Кременецькому районі не розминулися ВАЗ-2104 та PORSHE MACAN. Аварія трапилася близько 14:40.

“За попередньою інформацією, на перехресті водій автомобіля ВАЗ, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не переконався в безпечному русі, не пропустив іномарку і допустив зіткнення з нею”, – інформують правоохоронці.

Врятувати кермувальника ВАЗу не вдалося. 42-річний чоловік помер у кареті швидкої дорогою до лікарні.

На Чортківщині під колеса автомобіля потрапив велосипедист. За попередньою інформацією, житель Тернопільського району, 1956 року народження, керував двоколісником в стані алкогольного сп’яніння. Проте не впорався з керуванням і заїхав в заднє колеса автомобіля Mercedes-Benz Atego. Потерпілого госпіталізували у травматологічне відділення.

Ще одна аварія трапилася на Кременеччині.

“На виїзді з селища Вишнівець водій автомобіля VOLKSWAGEN TIGUAN врізався в Daewoo Matiz. На момент ДТП Daewoo стояло на правому узбіччі за межами проїзної частини дороги. В результаті удару 26-річний пасажир з даного авто помер у автомобілі швидкої допомоги, а іншого госпіталізували з тілесними ушкодженнями до медзакладу. Кермувальника VOLKSWAGEN затримали відповідно до статті 208 КПК”, – зазначили у поліції.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено